NVA-lid worden?

Aanmelden als nieuw lid NVA Indien u als leidinggevende, beleidsfunctionaris, docent, onderzoeker, adviseur, student of anderszins regelmatig op de hoogte wenst te blijven van actuele discussies en publicaties over vraagstukken van arbeidsverhoudingen, arbeidsmarkt en arbeidsorganisaties, dan is het lidmaatschap van de NVA een serieuze overweging waard.

De NVA biedt haar leden:

  • Een interessant landelijk netwerk voor professionals, managers, onderzoekers en bestuurders in arbeidsverhoudingen, arbeidsmarktbeleid, sociale zekerheid en HRM;
  • Actuele informatie en online publicaties over deze onderwerpen, alleen voor leden toegankelijk op de NVA website;
  • Congressen en bijeenkomsten, minimaal twee per jaar, over recente ontwikkelingen in arbeid, personeelsbeleid, arbeidsrelaties en CAO-ontwikkelingen.
  • Het voortdurend bijeenbrengen van nationale en internationale ontwikkelingen in wet- en regelgeving cq collectieve afspraken en de wensen en percepties van werkgevers, werknemers en HR-professionals in arbeidsorganisaties.

De contributie wordt elk jaar vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. Voor het jaar 2023 is het lidmaatschap 47,50 Euro, voor studenten 23,75 Euro. Jaarlijks wordt hiertoe aan de leden een acceptgiro gestuurd.

Let op: het is mogelijk om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten. De kosten hiervan zijn in 2023 € 400,- en dit geeft 10 mensen van dezelfde organisatie een lidmaatschap van NVA. Meer informatie over het lidmaatschap van NVA kunt in de lezen.

Vul het aanmeldingsformulier in voor een persoonlijk lidmaatschap