Tussenevaluatie cao-jaar 2020: Cao in coronatijd

Welkom bij het eerste NVA-webinar!

Helaas maakt de coronacrisis fysieke ledenactiviteiten nog steeds onmogelijk. Toch willen we graag een debat organiseren over arbeidsvoorwaarden in coronatijd. Er is immers veel te bespreken.

De jaarlijkse tussenevaluatie van het cao-jaar vindt daarom plaats in de vorm van een webinar. Op donderdag 18 juni, van 14-15 uur, zullen FNV en AWVN met elkaar in gesprek gaan over de actuele stand van zaken, en over wat moet er moet gebeuren?

 

Deelnemen

We nodigen je van harte uit om digitaal-actief deel te nemen aan deze bijeenkomst. In bijgevoegde uitnodiging staat hoe je je kunt aanmelden. Of stuur een mailtje naar yvonnesiemons@basisenbeleid.nl met als onderwerp 'Deelname NVA-webinar'. 

Overigens zal de ledenvergadering niet op 18 juni plaatsvinden. Deze zullen we later dit jaar, hopelijk als fysieke bijeenkomst, organiseren.

 

Jubileumboek

Tenslotte een leuk nieuwtje: wij hebben niet stil gezeten en hebben de afgelopen dagen de laatste hand gelegd aan een gezamenlijk jubileumboek:

Het poldermodel: een kat met negen levens. In dat boek konden we niet in detail ingaan op de huidige crisis maar we hebben wel enkele verkennende opmerkingen geplaatst. 

 

We hopen je de 18e juni te begroeten.

Met vriendelijke groet,

 

Namens het NVA-bestuur.

 

Marc van der Meer

Voorzitter

Details
Datum: 
donderdag, 18 juni, 2020 - 14:00
Adres: 
GoToMeeting
BijlageGrootte
Bestand Uitnodiging webinar55 KB