Flexibel werken: dynamiek of wildgroei?

“Niemand krijgt meer vaste baan; aantal vaste contracten daalt met 97 procent!” Aldus de kop in Dagblad Trouw van woensdag 7 maart 2012. Dit onderstreept eens te meer de actualiteit van de Conferentie ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsverhoudingen in samenwerking met het Tijdschrift voor Arbeidsvraagstukken op woensdag 10 oktober 2012 in het gebouw van de SER te Den Haag. Met als thema: Pluriformiteit in arbeid en arbeidsrelaties door flexibel(er) werken.

Onderzoekers , beleidsmakers , professionals uit Nederland en Vlaanderen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen en bij te dragen aan deze conferentie. Centraal staan uiteenlopende aspecten van flexibel werken evenals inzichten in en ervaringen met het nieuwe werken.

Het NVA-TVA-congres over flexibilisering was volgens de bijna 100 deelnemers een groot succes. In bovenstaand document staat een kort verslag van deze dag. Volgend jaar zullen enkele bijdragen verschijnen in het tweede numer van het Tijdschrift voor Arbeidsvraagstukken.

Wij danken alle deelnemers, inleiders en onze sponsoren voor hun bijdrage aan een geslaagd congres.

AANBIEDING VOOR NIET-LEDEN:
Bij betaalde deelname aan het congres over flexibel(er) werken kunt u gratis lid worden van NVA voor 2012 en 2013. Neem contact op met info@nva-arbeidsverhoudingen.nl

Details
Datum: 
woensdag, 10 oktober, 2012 - 09:00
BijlageGrootte
PDF-pictogram Verslag van de bijeenkomst274.28 KB