Blog Eigentijdse Arbeidsvoorwaarden (BEA)

Welkom

Welkom bij het nieuwe blog van AWVN over eigentijdse arbeidsvoorwaarden.

Modernisering arbeidsvoorwaarden
Nederland verandert, de wereld verandert, en de arbeidsvoorwaarden veranderen mee, of zouden in elk geval mee moeten veranderen met trends als digitalisering, individualisering en globalisering.
AWVN denkt na over modernisering van arbeidsvoorwaarden. Onlangs zijn in dat verband twee projecten gestart: “generatieproof maken van arbeidsvoorwaarden” en “integrale visie op pensioen, duurzame inzetbaarheid en belonen”. In de komende blogs zullen we deze projecten nader toelichten.

BEA
BEA staat voor Blog Eigentijdse Arbeidsvoorwaarden. Het is een soort vrije ruimte, een laboratoriumomgeving, waarbinnen we vrijelijk willen nadenken, discussiëren en experimenteren: proeven van gedachten. Het gaat in dit kennislab uitdrukkelijk om prille beleidsvoorbereiding en niet om goed doordachte en breed afgestemde AWVN-standpunten. Het gaat om een verkenning van ideeën en gedachten met iedereen die wil meepraten binnen en buiten AWVN. Wij horen graag van u!

Reageren?
Wilt u reageren op onze blog? Hebt u zelf ervaring of ideeën op het terrein van modernisering van arbeidsvoorwaarden? Wij horen het graag van u!

Details
Datum: 
vrijdag, 22 april, 2016 - 16:00